Portret

SANDRA
JOURDAIN

stelt het merk Delpha voor

Luisteren naar de verwachtingen van de consument om hem de beste oplossing te kunnen bieden. Dat is waar Delpha voor staat. Een ambitie die volledig gedeeld wordt door de commerciële directrice van het merk Sandra Jourdain. Een vrouw die graag duurzame vertrouwensrelaties opbouwt en expertise deelt.

Portrait

Waarin onderscheidt Delpha zich van andere fabrikanten van badkamermeubilair?


Sandra Jourdain: Sinds onze oprichting in 1993, brengen we met Delpha collecties op de markt die perfect afgestemd zijn op de wensen van onze klanten. Zowel qua stijl, ruimtegebruik en budget. Tegenwoordig zijn we in Frankrijk de nummer 1 op het gebied van badkamermeubels. In België proberen we onze partner Facq zo goed mogelijk te ondersteunen, onder andere door onze product- en marktkennis met hen te delen.Een nieuwe collectie ontwerpen, hoe beginnen jullie daaraan? Waar vinden jullie inspiratie?


Sandra Jourdain: We doen een beroep op trendwatchers die al in een vroeg stadium nieuwe tendenzen oppikken over alles wat wonen aangaat. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Nelly Rodi, een agentschap met internationale faam op dat vlak. Ze komen elk jaar bij ons langs om trends te delen. We creëren moodboards op basis van hun inspiratieboeken. Daarnaast wonen we ook veel internationale meubel- en designbeurzen bij. Verder is er ons eigen ontwerpteam, met veel jonge designers, dat echt luistert naar de markt. Het heeft oog voor trends en voor de behoeften van onze klanten. Ook uit panelgesprekken met gezinnen, jongeren en senioren halen we inspiratie om nieuwe toepassingen voor de badkamer te bedenken. Met mooie resultaten! De voorbije jaren kregen we heel wat certificaten en onderscheidingen, zowel op het vlak van design als op het vlak van innovatie. Een mooie erkenning voor onze meubels die steeds de laatste trends volgen.

WAAROM WERKT DELPHA IN BELGIË EXCLUSIEF SAMEN MET FACQ?


Sandra Jourdain: In Facq heeft Delpha een partner gevonden die echt gespecialiseerd is in badkamers. Het is de marktleider in België. Onze producten komen volledig tot hun recht in hun showrooms. We werken al vele jaren heel nauw samen en merken dat ook de medewerkers van Facq heel dicht bij hun klanten staan. Zo slagen we er keer op keer in om collecties te maken die ook in België perfect beantwoorden aan de verwachtingen van de klant. 

HOELANG WERK JIJ AL VOOR DELPHA EN WAT VIND JE ZO LEUK AAN HET BEDRIJF?


Sandra Jourdain: Ik werk al 15 jaar bij Delpha, een bedrijf dat fors blijft investeren in haar productiemiddelen, zodat we aan de top blijven in de markt van het badkamermeubilair.

WAT DOE JE PRECIES ALS WERK?

Sandra Jourdain: Ik ben commerciële directrice bij Delpha. Dat wil zeggen dat ik het commercieel beleid bepaal. Wat ik bijzonder leuk vind, is om die strategie vervolgens te delen met mijn sales- en marketingteams en om samen te werken met distributiepartners die haar vertalen naar de Europese markt. 


WAT ZIJN JOUW FAVORIETE DELPHA PRODUCTEN? 

Sandra Jourdain: D-Motion is een stijlvol gamma waarmee je alle kanten uit kan. En dat voor een betaalbare prijs. In deze lijn vindt echt elke klant een oplossing die aan zijn wensen beantwoordt.

La gamme D-Motion La gamme D-Motion La gamme D-Motion La gamme D-Motion La gamme D-Motion

HOE LIEP JE CARRIÈRE TOT NU TOE? 

Sandra Jourdain: Nadat ik afstudeerde als master in de marketing, startte ik mijn loopbaan bij de SEB groep. Daar was ik meer dan 12 jaar international product manager voor de kinderverzorgingsproducten. Nadien kwam ik bij de Fournier groep terecht als afdelingsmanager voor de badkamermeubels. En sinds 2 jaar ben ik er commerciële directrice bij Delpha.

Wat doe je graag buiten het werk?

Sandra Jourdain: Ik ben grote fan van Texas. Ken je die muziekgroep?
Daarnaast hou ik ook van lange bergwandelingen en voor de rest breng ik mijn tijd uiteraard het liefst door met mijn gezin. 

WAT IS JE PERSOONLIJKE SMAAK ALS HET OP BADKAMERDESIGN AANKOMT?

Sandra Jourdain:  Ik heb graag een badkamer waar plaats is om mijn make-up en verzorging te doen. Met een kaptafel die voldoende opbergruimte biedt voor al m'n schoonheidsproducten. Die heb ik graag bij de hand. Qua stijl hou ik van de combinatie van donkere kleuren en warm hout, voor een eigentijds chic effect.
 

WELKE TIP HEB JE VOOR MENSEN DIE HUN BADKAMER GAAN INRICHTEN?

Sandra Jourdain: Durf! Have fun! Volg je verlangens! Vertel ons hoe je ideale badkamer eruitziet en wij zorgen voor de juiste oplossing. 

La gamme D-Motion La gamme D-Motion Delpha D-Motion

X
Partager par email
Email
Partager sur Facebook
Facebook
Partager sur Twitter
Twitter
Partager sur Linkedin
Linkedin
Bedankt voor het registreren ! Bedankt voor het contact met ons !