Onder de loep

Consoles:

Back to basics!


De horecasector is steeds op zoek naar ruimtebesparende, moderne en praktische meubels voor badkamers. Hierdoor maken consoles voor lavabo’s nu een indrukwekkende comeback. En dat zowel in hotels als in privéwoningen.

Air du Temps
Inda Indissima Inda Indissima Inda Indissima

Deze lavabo werd op de minimalistische zwart of wit gelakte metalen structuur van de Indissima-console geplaatst en lijkt wel te zweven!

Licht en discreet


Een discrete uitstraling is uiterst belangrijk voor consoles. Eenvoudige vormen, basic materialen en een zuivere afwerking zorgen ervoor dat je console weinig ruimte in de badkamer inneemt. Ideaal dus voor kleinere ruimtes!

Praktisch en functioneel


De onderste plank is ideaal om badhanddoeken en verschillende verzorgingsproducten op te bergen. Net als op hotel! Sommige consoles hebben zelfs een handdoekstang aan de zijkant van het meubel, of een bijna onzichtbare lade. De Coco-console van burgbad is hiervan een goed voorbeeld.

Coco de burgbad Coco de burgbad Coco de burgbad

De handdoekstang en zijbank zijn uitgewerkt in hetzelfde zuivere design als de andere elementen van de Coco-reeks van burgbad.

XViu Duravit XViu Duravit

Dankzij de acryl afwerking van de Duravit XViu console zijn zowel de onderkant van de wastafel als alle bevestigingen en aansluitingen netjes en op een elegante manier verborgen.

Elegant en eigentijds


Hoewel de console al jarenlang bestaat kan ze toch resoluut modern ogen! Wat denk je van een licht meubel met een strakke en trendy industriële afwerking? Aan elk detail is gedacht waardoor een mooie en harmonieuze badkamer gegarandeerd is.

X
Partager par email
Email
Partager sur Facebook
Facebook
Partager sur Twitter
Twitter
Partager sur Linkedin
Linkedin
Bedankt voor het registreren ! Bedankt voor het contact met ons !